Προσφορές

Μόνο 18€ για Συντήρηση (1) Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000 BTU.
(στην τιμη δεν περιλαμβανεται ο ΦΠΑ)

1. καθαρισμός των ανεμιστήρων, των φίλτρων και των μεταλλικών στοιχείων με ειδικά καθαριστικά υγρά (βιολογικός - χημικός καθαρισμός)

2. έλεγχος πληρότητας ψυκτικού υγρού

3. συμπλήρωση ψυκτικού υγρού εάν απαιτείται (χρέωση ανά ποσότητα)

4. έλεγχος παροχικών καλωδίων και συσφίξεις εάν απαιτείται

5. αμπερομέτρηση συμπιεστή

6. καθαρισμός εξωτερικής μονάδας

7. καθαρισμός αποχέτευσης

8. έκδοση πιστοποιητικού συντήρησης

2 χρόνια Εγγύηση

H Super Service, εδώ και πολύ καιρό τώρα, έχει καθιερώσει πρώτη, την εγγύηση επισκευής. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, αφού ο κατασκευαστής δίνει μικρότερη εγγύηση. Αυτό δείχνει τη σιγουριά και την ποιότητα εργασίας που σας παρέχει η εταιρεία μας.

Δεν είναι τυχαίο που η Super Service χαίρει την εμπιστοσύνης τόσων ευχαριστημένων πελατών της. Αυτό βέβαια είναι απόρεια μιας πολύ καλά δομημένης τεχνικής εταιρίας, που μέσα στα τόσα χρόνια εμπειρίας και γνώσεων έχει οργανωθεί τέλεια απο κάθε άποψη.

Η Super Service, έχει σαν αρχή να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα προς το συμφέρον των πελατών της. Με αυτό τον τρόπο, με τις καινοτομίες της, με τις οικονομικότερες λύσεις και με το δέοντα σεβασμό σ΄αυτό που κάνει την έχουν φέρει πρώτη στο χώρο της.

Προσφορά, 15% Έκπτωση

Η Super Service, πρωτοπόρα στις επισκευές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, τώρα, μαζί με τα 2 χρόνια εγγύηση που σας δίνει, σας κάνει και Προσφορά 15% στη δεύτερη επίσκεψή μας. Στο δεύτερο ραντεβού που θα μας καλέσει ο πελάτης μας, του προσφέρουμε έκπτωση 15%.

Ηλεκτρικές Οικιακές Συσκευές

Επισκευάζουμε όλη τη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών και κλιματιστικών των περισσότερων εταιρειών.