Η Εταιρεία μας

Η Super Service δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και του κλιματισμού. Έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 100.000 πελάτες, έχει καθιερωθεί πλέον μέσα στις πρώτες τεχνικές επισκευαστικές εταιρείες.

Με άριστη τεχνική κατάρτιση και εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία. Αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση κάθε ηλεκτρικής οικιακής συσκευής, πλυντηρίου - ψυγείου - κουζίνας, όπως : PITSOS, SIEMENS, BOSCH, NEFF, BRANDT, IZOLA ,PHILCO, CANDY, AEG, ARISTON, INDEZIT, AMANA, MIELE, WHIRLPOOL, GENERAL ELECTRIC.

Η εταιρεία μας θέλοντας να επισημάνει την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τους πελάτες της καθιέρωσε την εγγύηση επισκευής. Η διάρκειά της είναι 3 ΧΡΟΝΙΑ και ξεπερνά κατά πολύ την εγγύηση που δίνουν τα εργοστάσια κατασκευής.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο του κλιματισμού αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση, την μεταφορά, την συντήρηση και την επισκευή κάθε μάρκας κλιματιστικού μηχανήματος, όπως : FUJITSU, SHARP, PANASONIC, SAMSUNG, MITSUBISHI, TOSHIBA, TOYOTOMI, HITACHI.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Τα στελέχη της Super Service, δέν είναι καθόλου τυχαία υπόθεση. Δίνει μεγάλη σημασία στην εσωτερική της οργάνωση, πασχίζοντας για κάθε λεπτομέρεια που θα αξιοποιήσει την βελτίωση του τεχνικού εξοπλισμού της. Αλλά και της σωστής επιλογής του ανθρώπινου δυναμικού της.

Για τη Super Service, δεν αρκεί μόνο ένας καλός «μάστορας», μα παράλληλα ένας καλός και ευγενικός άνθρωπος. Ένας τεχνικός δηλαδή, που με εμπιστοσύνη θα βάλετε στο σπίτι σας!

 • Ποιότητα

  icon

  Η Εταιρεία μας παρέχει άριστη ποιότητα στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

 • Εμπειρία

  icon

  Διαθέτουμε πολυετή πείρα στις επισκευές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

 • Εγγύηση

  icon

  Η Εταιρεία μας, μαζί με τα 2 χρόνια εγγύηση, σας κάνει και προσφορά γνωριμίας!

Επισκευή, Συντήρηση, Εγκατάσταση Κλιματιστικών

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Super Service και στο χώρο των τοποθετήσεων κλιματιστικών, είναι μια εταιρεία που χαίρει της εμπιστοσύνης και των κατασκευαστών κεντρικού κλιματισμού, αλλά και των αντιπροσώπων - καταστημάτων. Συνεργάζεται αρμονικά, με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και καταστήματα στην Ελλάδα. Ανταποκρίνεται πλήρως σε οποιαδήποτε απαίτηση τεχνικών λύσεων και έχει πάντα τη σωστή απάντηση για κάθε τεχνική δυσκολία.

Η Super Service, είναι εδώ και 35 χρόνια, μέσα στις πρώτες τεχνικές εταιρείες τοποθέτησης κεντρικού κλιματισμού, Air Conditioner και αποτελεί τη σπονδυλική στήλη των δραστηριοτήτων της. Έχει άπειρες εμπειρίες σε όλους τους τύπους κλιματιστικών και προπορεύεται τεχνολογικά, επισκευαστικά και εργασιακά σε όλους τους τομείς. Έχει τοποθετήσει ίσως τα περισσότερα κλιματιστικά σώματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η Super Service, έχει ταυτότητα. Έχει συνέπεια και το κυριότερο, έχει τις οικονομικότερες λύσεις! Εμπιστευθέιτε την.

Ηλεκτρικές Οικιακές Συσκευές

Επισκευάζουμε όλη τη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών και κλιματιστικών των περισσότερων εταιρειών.